چنگ ابابیل رونمایی شد

ساخت وبلاگ

به گزارش جام جم آنلاین، عبدالله مولوی‌ حقیقی افزود: باتوجه به این‌که در واقعه طبس، کم‌ترین فیلم را تولید کرده بودند، براین آمدیم که اثری را تولید کنیم و در این اثر، روایتی متفاوت از رویداد تاریخی شکست آمریکا در صحرای طبس را به صورت نماهنگ تولید کردیم.

خواننده انقلابی با بیان این‌که این اثر در استان خراسان جنوبی و بخشی نیز در مشهد تولید شد اظهار کرد: ویژگی خاص این اثر آن است که روایتی کاملا متفاوت از زبان راننده اتوبوس که بازیگر نقش اول است را از لحظه‌ای که سربازان آمریکایی جلوی اتوبوس را گرفتند بیان می‌کند و اتفاقاتی که در صحرای طبس برای آن‌ها رخ می‌دهد را به صورت نماهنگ به تصویر می‌کشد.

مولوی‌حقیقی گفت: سپاه خراسان جنوبی، پایگاه‌های بسیج، گردان تکاوری امام حسین علیه‌السلام، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و صداوسیمای خراسان جنوبی از این اثر حمایت کردند.

کار فرهنگی خودجوش

وی با بیان این‌که این اثر کاملا به صورت خودجوش انجام شده تصریح کرد: قصد بر انجام کاری داشتیم که به واقعه طبس بسیار نزدیک باشد و در فضایی کاملا نزدیک به اتفاقات صحرای طبس صورت گیرد.

خواننده انقلابی گفت: تمام سعی بنده و گروه بر این بوده تا براساس موسیقی و شعری که گفته شده و ایده‌پردازی‌هایی که جوانان انقلابی که در این اثر کار کردند، گوشه‌ای از رویداد باعظمت و تاریخی شکست امپراطوری کفر یعنی آمریکا در صحرای طبس را برای نسل جوان، حاضر و آینده به صورت کار موزیک‌ویدئو تولید کنیم.

مولوی‌ حقیقی تصریح کرد: واقعه طبس مصداق حمله لشکر ابرهه بود که به جنگ با خدا رفتند که در آن، پرندگان که مأمور خداوند بودند در آسمان پدیدار شدند و با پرتاب سنگ آن‌ها را شکست دادند.

وی اظهار کرد: برخی از افراد معتقدند نباید واقعه طبس و شکست مفتضحانه آمریکا و پدیدارشدن دست قدرت خداوند در حمایت از انقلاب اسلامی را فراموش کرد.

امروز دشمنان با حقارت مجبور به ترک منطقه هستند

مولوی‌ حقیقی افزود: انقلاب اسلامی در سال‌های اول پیروزی، یک نهال رو به رشد بود و از هر طرف، از خارج و داخل، ضربه می‌خورد اما دشمنان نتوانستند به آن ضربه بزنند و حتی خودشان گرفتار منجلاب شکست شدند.

وی تصریح کرد: امروز که انقلاب اسلامی یک درخت تنومند شده به وضوح می‌بینیم که دشمنانِ اسلام نه‌تنها در مقابل انقلاب اسلامی نتوانستند عرض‌اندام کنند بلکه در جنگ‌های نیابتی که قصد تحقیر ایران را داشتند، خودشان آن‌چنان گرفتار شدند که تنها راه برای آن‌ها این بود که با حقارت منطقه را ترک کنند که این‌ها، همه ثمره میوه‌های درخت تنومند انقلاب اسلامی مانند حاج قاسم سلیمانی است.

مولوی‌ حقیقی با بیان این‌که تعداد عوامل ساخت این اثر 27 نفر بودند گفت: برخی از عوامل ساخت نماهنگ ابابیل عبارتند از: تهیه‌کننده و کارگردان: محمدرضا سلطانپور، دستیار تهیه‌کننده: محمدحسین گلی‌دلاکه، خواننده: عبدالله مولوی‌حقیقی، گیتار: علی اسحاقیان، آهنگساز و تنظیم‌کننده: رضا وحدانی، ترانه‌سرا: صادق آدینه، مشاور فیلم‌نامه: مهدی رحیم‌آبادی، طرح: عبدالله مولوی‌حقیقی، تصویربرداران: محمدرضا سلطانپور و مرتضی شربت‌دار، تصویربردار هوایی: وحید الهی، صدابردار: محسن نخعی، تدوین: صادق سراجی، تدارکات: محمد قنبری، بازیگران: فرزاد حسینی، عرفان چهکندی‌نژاد، رضا محمدی، سید سجاد رضوی، محسن نخعی و محمدهادی علی‌آبادی، حمل و نقل: روح‌الله قنبری.

خواننده انقلابی اظهار کرد: تاکنون 15 اثر حماسی، ارزشی و انقلابی تولید کرده‌ایم و 3 اثر دیگر در آینده در دست ساخت دارم.

خودم را نسبت به خون‌هایی که برای حفظ نظام اسلامی ریخته شد مسئول می‌دانم

مولوی‌ حقیقی با بیان این‌که به صورت حرفه‌ای حدود 7 سال است که کار خوانندگی را انجام می‌دهم گفت: تمام آثار من در حوزه موسیقی‌های حماسی، ارزشی و انقلابی است و دلیل من جهت ورود به حوزه موسیقی انقلابی و ارزشی، احساس مسئولیتی است که می‌کنم.

وی افزود: من در خانواده‌ای کاملا مذهبی بزرگ شدم، خانواده‌ای که برای انقلاب اسلامی جنگیدند و این روحیه در من نیز دمیده شده است که خدارا بابت این اتفاق شکرگزارم.

مولوی‌ حقیقی گفت: با رشد در چنین خانوده‌ای، خودم را نسبت به خون‌هایی که برای حفظ نظام مقدس اسلامی و ارزش‌ها ریخته شد، مسئول می‌دانم و باید علم، هنر و وجودم و هرچه دارم را در این راه صرف می‌کردم و این شد که بعد از ورود به موسیقی، حوزه موسیقی ارزشی، حماسی و انقلابی را انتخاب کردم.

وی تصریح کرد: به نظر بنده در جنگ نرم و فرهنگی، همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند «پاسخ کار فرهنگی باطل، کار فرهنگی حق است»، ما باید کار فرهنگی حق انجام دهیم که نیازمند مشخصه‌هایی از جمله اخلاص و زمان‌شناسی، تقوا و احساس تکلیف باشد.

مولوی‌ حقیقی افزود: آن‌چه که نیاز مبرم در جبهه جنگ نرم است، آشنایی نسل‌های سوم، چهارم و پنجم انقلاب اسلامی با آرمان‌های نظام و انقلاب است و اولین قدم برای این شناسایی، کادرسازی است، یعنی من از نسل‌های بعد انقلاب، افرادی در این زمینه پرورش دهم و ان‌شاءالله این کار را خواهم کرد.

اگر از قطار انقلاب اسلامی جا ماندیم ممکن است از اشرف‌ها، جم‌ها یا من‌وتوها سردربیاریم

وی خطاب به جوانان گفت: آن‌چه که منِ جوان تجربه کردم و تجربه‌های بزرگان را شنیدم این است که انقلاب ما پستی و بلندی‌های فراوانی دارد و خواهد داشت و این ما هستیم که باید تلاش کنیم از قطار انقلاب اسلامی جا نمانیم که اگر جا ماندیم ممکن است از اشرف‌ها، جم‌ها یا من‌وتوها سردربیاریم که در این صورت، نه‌تنها، آرمان‌هایمان را به بهانه خیلی کم فروختیم بلکه کشورمان ایران را نیز به هزنیه‌ی کمتر از آن یعنی مُفتِ مُفت از دست داده‌ایم و آن‌گاه است که هویت نخواهیم داشت.

بیشترِ آثارم را با هزینه‌های شخصی تولید کردم

خواننده انقلابی خطاب به مسئولان در حمایت از کارهای انقلابی و جوانان اظهار کرد: معمولا تصور می‌شود که آثار موسیقی انقلابی، همین که طرحی بدهیم، نهادها و ارگان‌ها پشت‌سر ما ایستادند و ما را حمایت می‌کنند اما اصلا به این شکل نیست.

مولوی‌ حقیقی افزود: تا به امروز 15 اثر قطعه موسیقی کار کردم که به جرأت می‌توانم بگویم 80 درصد از آن‌ها را با هزینه شخصی خودم کار کردم.

وی اضافه کرد: افرادی که در حوزه موسیقی کار می‌کنند، می‌دانند هزینه‌ها بسیار بالاست، از استودیو، تنظیم، ترانه تا موارد دیگر و تاکنون که ایستادم به دلیل اعتقاداتم است که کار می‌کنم.

مولوی‌ حقیقی خاطرنشان کرد: در این مدت آثار متعددی را کار و تولید کردم که بسیار کم‌تر به آن‌ها توجه شده است.

وی تصریح کرد: جنگِ امروز، جنگ اندیشه‌ها و فرهنگ‌ها است، جنگی که جوانان ما را به مسیر ترویج فرهنگ انقلابی کشانده است.

مولوی‌ حقیقی گفت: هر اقدامی که تا این‌جا خودمان بتوانیم کار را پیش ببریم، انجام دادیم، اما هزینه‌ها سنگین است و برخی اوقات توان پرداخت هزینه‌ها را نداریم.

وی اظهار کرد: موضوعات بسیار زیاد است و در حوزه موسیقی حماسی، ارزشی و انقلابی بسیار می‌شود کار کرد.

مولوی‌ حقیقی گفت: بسیاری از موضوعات را انتخاب کردم و این را به عنوان دِین می‌دانم که برگردن ما است.

برخی سازمان‌ها و نهادها از کارهای انقلابی حمایت نمی‌کنند

وی افزود: ایده و موضوع در این زمینه زیاد است اما متأسفانه زمانی که به سازمان‌ها مراجعه می‌کنم با اقبال خوبی مواجه نمی‌شوم و گاهی در مرحله اول استقبال خوبی می‌کنند اما زمانی که پای کار می‌آیند، یا بودجه ندارند یا اصلا بودجه‌هایشان برای این نوع آثار تعریف نشده و در آخر می‌گویند وظیفه ما ساختن سرود است.

مولوی‌ حقیقی گفت: این گلایه‌ها، دردودل دوستانی است که در بسیاری از جاها با سختی، هزینه‌های تولیدشان را تهیه می‌کنند و این بسیار بد است که یک جوان به دلیل دیده‌نشدن، آن‌هم در کارهای انقلابی، از کارهای خودش دست بکشد.

وی افزود: بارها و بارها مقام معظم رهبری به لزوم حمایت از جوانان همچنین به جریان انداختن فعالیت‌های انقلابی اشاره کردند اما متأسفانه مجموعه‌ها، حمایت نمی‌کنند و انتظار ما از مجموعه‌های انقلابی و ارزشی، بسیار بیشتر از سایر مجموعه‌ها است.

مولوی ‌حقیقی اظهار کرد: از خداوند می‌خواهم در مسیر انقلاب اسلامی ما نیز ثابت قدم بمانیم.

وی گفت: نماهنگ ابابیل صبح چهارشنبه (5 اردیبهشت 1397) در مراسمی که در صحرای طبس برگزار می‌شود، رونمایی خواهد شد.

جمینگ...
ما را در سایت جمینگ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی jaming بازدید : 243 تاريخ : دوشنبه 10 ارديبهشت 1397 ساعت: 10:52